Hva vi tilbyr


Image Day samarbeider med frittstående eiendomsfotografer slik at de skal kunne tilby et bredt spekter av fototjenester direkte til eiendomsmeglerne.

Booking system

Vårt skreddersydde bookingsystem gir deg som megler tilgang til din fotograf slik at du kan bestille tjenester, booke tid direkte i fotografens kalender, få tilgang til tidligere utførte oppdrag med mer

Image Day benytter databaser og IT-systemer utviklet i samarbeid med søsterselskap Nordic-Easy, som er en ledende aktør innen teknologiske løsninger for meglerbransjen.

Partnerfotografer

Image Day har et unikt partnerkonsept med profesjonelle fotografer.  Dette gir en økt økonomisk fordel til fotografene og resulterer i høyere leveransekvalitet basert på større eierskap til prosessen.

Hva gjør Image Day?

Image Day gir deg online bestilling og booking av tidspunkt for fotogafering, redigering av bilder og video, produskjon av plantegninger, support og fakturering.

Image Day tilbyr full leveranse av visuelle produkter ved boligsalg og innfrir alle krav rundt personvern i henhold til GDPR.

Kvalitet & leveranse

Image Day har eierskap i egen redigeringsdesk som leverer høy kvalitet med kort leveringstid.  Våre fotografer sjekker bildene før levering som en ekstra sikring av kvalitet.

Din fotograf

Boligpresentasjon er avgjørende for et godt salg. Valg av fotograf er derfor også avgjørende – Fotografer hos Image Day er frittstående, erfarne, og tjener bedre enn fotografer hos de store byråene.  Våre fotografer er opptatt av god kommunikasjon og en persjonlig relasjon til både megler og boligselger

Har du en fotograf som tar flotte bilder, men trenger bistand slik at alt administrativt lever opp til samme kvalitet de leverer på foto?  Sett dem i kontakt med oss!

Trenger du en dyktig fotograf?

Dersom du ikke er 100% fornøyd med fotografen du bruker i dag, ønsker en tettere relasjon direkte med fotografen, ønsker en erfaren fotograf som kan betjene deg og kontoret - ta kontakt med oss.  Vi har et samarbeid med fotografer i mange områder.