Hva vi tilbyr


pixxip samarbeider med frittstående eiendomsfotografer slik at de skal kunne tilby et bredt spekter av fototjenester direkte til eiendomsmeglerne.

Hvorfor bli en del av pixxip

Pixxip er et selskap drevet av fotografer for fotografer.  Som partner i Pixxip kan du, i tillegg til å dra nytte av våre smidige løsninger, direkte påvirke Pixxips fremtid.   Våre fotografer elsker foto og vil bruke mest mulig tid på opptak ute hos kundene der de tjener penger, og minst mulig tid på administrasjon og innsalg.  Vi i Pixxip hjelper deg både med å drive lønnsomt og med å vokse.

Vår filosofi

Vi i pixxip er sterk i troen på at relasjon er like viktig som leveranse, og jobber derfor for å underbygge relasjonen mellom fotograf og megler - vi har felles målsetning om å levere topp kvalitet og topp service i alle ledd.

Økonomi

Vi har jobbet med eiendomsfoto siden 2000 og kjenner godt til svingningene i markedet og har derfor en forretningsmodell der fotografen er i fokus og fotografen tjener bra.

Kunderelasjonen

Våre fotografer jobber både mot meglere som de selv har opparbeidet en relasjon til og mot meglere der Pixxip har bygd relasjonen mellom megler og fotograf.  Dine kunder forblir dine kunder når du blir partner i Pixxip.

Markedsføring

Pixxip har et dedikert og erfaren salgsteam som er fokusert på å få inn så mange meglere og fotooppdrag som mulig for våre fotograf-parnere.

Vårt team hjelper deg også med pleie og strategi mot dine eksisterende kunder.

Hvordan bli en del av pixxip?

Ta kontakt med oss!

Send litt info om deg selv og en lenk til online portfolio til:
Matthew Pugsley
matthew@pixxip.no